Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Παράταση στη παράδοση της υποχρεωτικής άσκησης

Την τελευταία βδομάδα έχω δεχτεί αρκετά ηλεκτρονικά μηνυμάτων με αίτημα την παράταση της παράδοσης της υποχρεωτικής άσκησης. Κατανοώντας το άγχος που νοιώθετε, κυρίως εξαιτίας της εκρεμότητας που αρκετές επιχειρήσεις δημιουργούν σχετικά με την απάντηση τους, παρατείνω την παράδοση της άσκησης έως την Παρασκευή 18 Ιανουρίου. Ο χρόνος είναι αρκετός ώστε να εξαντήσετε κάθε πιθανότητα απάντησης από τις εταιρείες που σας έχουν αφήσει σε αναμονή.

Επίσης παρακαλώ όσους έχουν ερωτηματολόγια τα οποία δεν τα έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά να το κάνουν άμεσα και να μην το μεταθέτουν για την τελευταία ημέρα της προθεσμίας, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα κατάρευσης του συστήματος την τελευταία ημέρα υποβολής της εργασίας.

Τέλος προκειμένου να ανανεωθεί η λίστα των επιχειρήσεων που διαθέτουμε με τις δικές σας παρατηρήσεις (διαγραφές εταιρειών που έχουν κλείσει, προσθήκες/αλλαγές στοιχείων επικοινωνίας, προσθήκες αλλαγές στοιχείων στελεχών, κλπ.) στο eClass έχει αναρτηθεί φόρμα σε μορφή αρχείου excel με το όνομα List_update.xls και η οποία πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και να αποσταλλεί με email σε μένα (aevan@aueb.gr) και στον κύριο Λυμπερόπουλο (dliber@aueb.gr) με θέμα "MIS EXERCIS FINAL COMMENTS". Προσοχή, η αποστολή του email είναι υποχρεωτική από όλους ώστε να αξιολογηθεί η εργασία τους.

Καλή σας επιτυχία!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

5050120
Πολυ καλή η παράταση που δώθηκε
Μας δίνει την δυνατότητα να κυνηγήσουμε περισσότερο το όλο θέμα τις εργασίες και μετά τις γιορτές που τα πράγματα θα είναι πολύ χαλαρά.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση
:D

Ανώνυμος είπε...

5050017
Πάλι καλά που δόθηκε και παράταση γιατί η εργασία αυτή δεν τρέχει εύκολα. Οι επιχειρήσεις δε σηκώνουν τηλέφωνα, παίρνουμε 3 και 4 φορές τηλέφωνο και μας αγνοούν...δηλαδή λιγο έλεος.
Δύσκολο το ερευνητιλίκι τελικά:-D
Ας ελπίσουμε με την παράταση να αποκτήσουμε χρόνο επαρκή για την διεκπεραίωση της εργασίας.

Ανώνυμος είπε...

5050056-Λουκρέζη Νάγια
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατανόηση πιστεύω ότι τα αποτελέσματα δεν θα σας απογοητεύσουν.

Ανώνυμος είπε...

5020159
Η παράταση σίγουρα είναι κάτι καλό όμως από την άλλη δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα μας απαντήσουν όλες οι επιχειρήσεις. Αν ήθελαν θα το είχαν κάνει ήδη. Έχουμε και γιορτές μπροστά μας... Οπότε καλά Χριστούγεννα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πραγματι πολυ βοηθητικη η παραταση και προσωπικα, τα αποτελεσματα που συνελεξα τις τελευταιες ημερες ηταν πολυ πιο ενθαρρυντικα σε σχεση με τις προηγουμενες ημερες! συμφωνω απολυτα με το συναδελφο και πιστευω οτι η αποφαση σας θα σας δικαιωσει!

lefteris είπε...

5050034 Καραγιαννόπουλος Ελευθέριος

Θσ ήθελα και εγώ με την σειρά μου να επισημάνω πως όντως η παράταση υπήρξε πέρα για πέρα γόνιμη για μένα καθώς καταφερα να επικοινωνήσω (επιτέλους) με καποιες επιχειρησεις που δεν μπορούσα και συνέλεξα κάποια παραπάνω ερωτηματολόγια. Θα θελα να απαντήσω και σε σχόλιο συναδέλφου σε μία άλλη δημοσίευση που κάνατε. Το σχόλιο της ήταν πως η παράταση της ήταν αχείαστη καθώς είχε δημιουργήσειένα πλάνο σεχτικά με την κατανομή του χρόνου της και αμα έπρεπε να υπήρχε παράταση αυτό θα έπρεπε να μην γίνει τελευταία στιγμή. Εγω θα απαντήσω με μια μεταφορά. Στον πεινασμένο όταν δώσεις φαγητό θα το πάρει και δεν θα σου πει ξέρεις άργησες.. Μόνο κλό μπορεί αυτό να προσφέρει. Ακόμα κι αν δεν βοηθήσει την συνάδελφο η παράταση σίγουρα θα βοηθήσει άλλους συμφοιτητές της, και αφού αυτό δεν πλήτει την ίδια δεν βρίσκω λόγο για το σχόλιο της...

Ανώνυμος είπε...

m-5050108
Αν και καθυστερημένα θα ήθελα να σχολιάσω το κατά πόσο το μάθημά σας προσφέρει κάτι παραπάνω από την ακαδημαϊκή γνώση. Εγώ χάρης των εργασιών που βάλατε και πιο συγκεκριμένα:
1. Με τα case study έμαθα να χρησιμοποιώ την λογική για καθαρά εργασιακά προβλήματα και όχι παρορμητικά χρησιμοποιώντας το συναίσθημά μου. Επιπλέον συνειδητοποίησα πώς η θεωρία εφαρμόζεται στην πράξη, γεγονός πολύ σημαντικό.
2. Με την ανεύρεση του πληροφοριακού συστήματος κάποιας εταιρείας κατάφερα να συνομιλήσω με ένα σημαντικό στέλεχος χωρίς να έχω το άγχος ότι κάτι θα πω λάθος. Αντιθέτως έχοντας διαβάσει την ύλη του μαθήματος κατανόησα πλήρως αυτά που μου είπε.
3. Μέσω της εργασίας με τα ερωτηματολόγια κατάφερα κάτι πολύ σημαντικό για μένα: Να επικοινωνήσω με ανώτερα στελέχη αλλά και με γραμματείς και μάλιστα να τους κάνω προσωπικές ερωτήσεις (π.χ. ηλικία, θέση στην επιχείρηση, επίπεδο εκπαίδευσης) στις οποίες τις περισσότερες φορές απαντούσαν. Άλλωστε η ικανότητα της επικοινωνίας είναι πολύ σημαντική στον εργασιακό χώρο.
4. Τέλος μέσω του blog καταθέτω τις προσωπικές μου απόψεις χωρίς να νοιώθω το αίσθημα της καταπίεσης ότι πρέπει να πω κάτι σωστό, απλά εκφράζω την γνώμη μου όποια και αν είναι αυτή. Επίσης διαβάζοντας και τις απόψεις των συμφοιτητών μου μερικές φορές αναθεωρώ τις δικές μου απόψεις.

Τώρα, γενικά μιλώντας, θεωρώ ότι η γνώση είναι σημαντική πρώτα για εμάς και μετά για τους άλλους. Δηλαδή, μόνο και μόνο το ότι ξέρω ότι έχω κάποιες «εξειδικευμένες» γνώσεις με κάνει εμένα να αισθάνομαι πολύ καλά, καθώς η γνώση διευρύνει το πνεύμα και σε αναπτύσσει σαν άτομο. Έπειτα μπορώ να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου σε μία συζήτηση με άλλους συμφοιτητές ή φίλους και αυτό να με κάνει να νοιώσω καλά, όχι από θέμα επίδειξης αλλά από θέμα προσωπικής ικανοποίησης. Έχει τύχει αρκετές φορές να λύσω μία άσκηση μόνο και μόνο για να διαπιστώσω τις γνώσεις και να νοιώσω ικανοποιημένη αν καταφέρω να την λύσω ή να ψάξω να βρω την σωστή λύση σε περίπτωση που έκανα λάθος για να τις εμπλουτίσω.
Όσο για την παράταση, αν και εμένα δεν με βοήθησε γιατί είχα ήδη επικοινωνήσει με τις εταιρείες και είχα συμπληρώσει τα ερωτηματολόγια, πιστεύω ότι θα εξυπηρέτησε αρκετούς συναδέρφους και δεν βλέπω κάτι αρνητικό σε αυτήν την ενέργεια.

Ανώνυμος είπε...

5050023
Aν και καθυστερημένα θα ήθελα να επισημάνω ότι η παράταση της παράδοσης της εργασίας με βοήθησε αρκετά αλλά πολλά ήταν τα παιδιά που έχασαν απαντήσεις ερωτηματολογίων λόγω του αρχικού χρονικού περιορισμού που είχαν δώσει στις επιχειρήσεις και δεν μπορούσαν να τους δώσουν εκ νέου παράταση.