Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Η άσκηση ξεκίνησε!


Βρισκόμαστε στη 2η βδομάδα διεξαγωγής της άσκησης, και το emailbox μου έχει αρχίσει να φουσκώνει επικίνδυνα! Τόσα μηνύματα και σχεδόν τα περισσότερα με το ίδιο ευγενικό κλισέ στο κλείσιμο:

"Ευχαριστώ και συγνώμη για την ενόχληση!"

Θα ξεκινήσω με αυτό, γιατί κάθε φορά που το βλέπω αγχώνομαι περισσότερο! Λοιπόν, δεν είναι ενόχληση για μένα να μου ζητάτε διευκρινήσεις για την άσκηση που σας έβαλα. Ενόχληση είναι να αδιαφορείτε. Ενόχληση είναι να μην προσπαθείτε κι όμως να απαιτείτε βαθμό. Ενόχληση είναι να αντιμετωπίζετε το μάθημα διαδικαστικά. Αυτός που ρωτά για να υλοποιήσει την άσκηση του με επιτυχία είναι συνεπής.

Αν κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη είμαι εγώ που λόγω φόρτου, δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα στις ερωτήσεις σας. Γι' αυτό αποφάσισα να δημοσιοποιήσω κάποιες ερωτήσεις σας και να τις απαντήσω μέσω του blog στα σχόλια του παρόντος δημοσιεύματος καλύπτοντας αυτούς που έχουν τις ίδιες απορίες. Επίσης μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις μέσω σχολίων στο παρόν δημοσίευμα. Φροντίστε όμως πριν να διαβάζετε τις απαντήσεις σε προηγούμενες ερωτήσεις και μόνο αν δεν σας καλύπτουν ρωτείστε. Φυσικά απορίες για την άσκηση θα απαντώ και στο μάθημα αλλά και στο γραφείο μου.

Καλή σας Επιτυχία!

81 σχόλια:

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Απαντήσεις σε ερωτήσεις που έχω ήδη δεχτεί σχετικά με την άσκηση:

- Ποιές επιχειρήσεις μπορούν να συμπεριληφθούν στο δείγμα μας;

Μεγάλες επιχειρήσεις ή οργανισμοί (να έχουν δηλαδή τουλάχιστον 20 άτομα προσωπικό). Από το δημόσιο μπορούν να συμπεριληφθούν οργανισμοί ιδιωτικού δικαίου (ΟΤΕ, ΔΕΗ, κλπ.) αυτός όμως που απαντά θα πρέπει να ασχολείται με την επικοινωνία στον συγκεκριμένο οργανισμό (τμήμα ΔΣ ή επικοινωνίας). Μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις δεν συμπεριλαμβάνονται.

- Τι γίνεται αν η επιχείρηση δεν έχει υπεύθυνο επικοινωνίας;

Ζητάμε να απαντήσει το στέλεχος εκείνο που θα επιφορτίζονταν με τέτοιες υποχρεώσεις αν παρίστατο ανάγκη, δηλαδή αν κάποιος από την επιχείρηση έπρεπε να μιλήσει σε κανάλι ποιός θα ήταν; Σε αυτό το στέλεχος απευθυνόμαστε!

- Τι γίνεται αν στην επιχείρηση που απευθύνθηκα έχει προηγουμένως ζητήσει ερωτηματολόγιο άλλος;

Ενδέχεται να απευθυνθεί στην επιχείρηση που έχετε στη λίστα σας άλλος συνάδελφος σας που έχει γνωστό κάποιο στέλεχος της. Το ζητούμενο είναι να εξασφαλιστεί η απάντηση του ερωτηματολογίου. Χειριστείτε το ευγενικά και ενημερώστε με. Εφόσον το ερωτηματολόγιο απαντηθεί θα προσμετρηθεί και σε αυτόν που το είχε στη λίστα του και σε αυτόν που έφερε εκτός λίστας.

- Τι γίνεται αν ένα στέλεχος ενδιαφέρεται να παραλάβει τα αποτελέσματα της προηγούμενης έρευνας;

Με ενημερώνετε με email, σας τα στέλνω και του τα στέλνετε εσείς.

- Ζητάμε από το στέλεχος να μας επιβεβαιώσει αν έλαβε το ερωτηματολόγιο ή ενδέχεται να φανούμε φορτικοί;

Αφού στείλετε το ερωτηματολόγιο, επιβεβαιώνετε με ένα τηλεφώνημα ότι το παρέλαβε.

- Το ερωτηματολόγιο που δεν έχει συμπληρωθεί το τμήμα του Υπευθύνου ΔΣ θεωρείται συμπληρωμένο;

Nαι. Φροντείστε όμως να παίρνετε απαντήσεις από τους υπεύθυνους επικοινωνίας οπότε να το συμπληρώνουν. Διαφορετικά αν δεν έχουμε καθόλου τέτοιες απαντήσεις θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην ανάλυση των δεδομένων.

- Το fax του Εργαστηρίου;

Αναφέρεται στην αρχή των ερωτηματολογίων για τις επιχειρήσεις (210.8223802).

- Υπάρχουν ερωτήσεις που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (ηλικία, τίτλος θέσης, μορφωτικό επίπεδο) σχετικά με τα πρόσωπα πρώτης επαφής. Πώς μπορούμε να αποκομίσουμε τέτοιου τύπου πληροφορίες χωρίς να φανούμε αγενείς;

Αφού εξασφαλίσετε την αποστολή του ερωτηματολογίου στο κατάλληλο στέλεχος, ρωτάτε "στα πλαίσια της έρευνας θα ήταν εύκολο να μου διευκρινήσετε τον τίτλο της θέσης σας, (απάντηση ...), την ηλικιακή ομάδα που ανήκετε (απάντηση ...), και το ανώτερο επίπεδο των σπουδών σας; (απάντηση ...)". Αν διακρίνετε αρνητική προδιάθεση, παραιτείστε άλλης ερώτησης και αφού ευχαριστείσετε κλείνετε, αφήνοντας τα στοιχεία κενά.

- Να στείλω τα ερωτηματολόγια από δικό μου φαξ ή του εργαστηρίου.

Προτιμώτερο από δικό σας αρκεί να το ελέγχετε. Αν δεν έχετε δικό σας τότε χρησιμοποιείστε του Εργαστηρίου (210.8223802).

Ανώνυμος είπε...

5040151
Γεια σας. Ειχατε πει στο μαθημα οτι στα ερωτηματολογια, οπου βλεπουμε κοκκινο χρωμα να το αλλαξουμε και να βαλουμε τα στοιχεια μας. αν θελουμε να χρησιμοποιησουμε το φαξ του εργαστηριου, τοτε στην πρωτη σελιδα των ερωτ/γιων ποια στοιχεια θα αλλαξουμε? στο 1) θα το αφησουμε το ιδιο? το νουμερο του εργαστηριου και το ονομα σας? στο 2)θα βαλουμε το μαιλ μας (αλλα φανταζομαι οτι δεν ειναι αναγκη να γραψουμε και τι τιτλο θελουμε να μας βαλουν οταν μας απαντησουν?). μετα εκει που λετε οτι αν δεν το εχουν σε ηλεκτρονικη μορφη κτλ να βαλουμε το δικο μας μαιλ η να αφησουμε το δικο σας? και τελος φανταζομαι οτι εκει που λεει οτι για οποιαδηποτε διευκρινηση να αφησουμε τα στοιχεια σας ως εχουν! συγγνωμη που ειναι πολλες οι ερωτησεις αλλα ειναι αυτο που λεμε...."δεν ηξερες, δεν ρωταγες??????" ευχαριστω!!!!

Ανώνυμος είπε...

5050022
Γεια σας. Άπαξ και μια επιχείρηση μας απαντήσει τι πρέπει να κάνουμε; θέλω να πω: Μήπως πρέπει να στείλουμε στο στέλεχος ένα ευχαριστήριο μήνυμα; Για να πω την αλήθεια, εγώ σε μια που μου έχει απαντήσει έστειλα ένα τέτοιο μήνυμα ευχαριστώντας το στέλεχος για τη συμμετοχή του και λέγοντας του για άλλη μια φορά ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα είναι στη διάθεσή του, εφόσον τα ζητήσει. Επίσης του ζήτησα να μου πει τυχόν προβλήματα που αντιμετώπισε με το ερωτηματολόγιο.. :\ Έκανα καλά;

Ανώνυμος είπε...

5050065
Γεια σας.Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξης: Σε περίπτωση που έχουμε κάποιο γνωστό σε μια επιχείρηση και επικοινωνήσουμε κατ'ευθείαν με το στέλεχος που πρέπει,τότε στο δικό μας ερωτηματολόγιο δεν θα γράψουμε κάτι όσον αφορά στα προσωπικά στοιχεία του gatekeeper;

Ανώνυμος είπε...

Εστειλά και στο email σας και εκεί σας αναφέρω και τα ονόματα μερικών από των επιχειρήσεων στις οποίες έχω πρόσβαση, και θέλω να μάθω αν είναι δυνατόν να τους δώσω το ερωτηματολόγιο αφού είναι σίγουρο ότι θα μου απαντήσουν, ενώ μπορεί να μην απαντήσουν τόσο εύκολα σε κάποιον άλλο ο οποίος θα τους προσεγγίσει τυχαία. m5050030

Ανώνυμος είπε...

m5050126-Evaggelia Fourli
Καλησπέρα,
Να σας ρωτήσω κάτι...Μπορούμε να συμπεριλάβουμε κιεπιχειρήσεις ξενοδοχειακές που είναι εκτός λίστας; Αν και εφόσον έχουμε πρόσβαση σ αυτές;

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας,
θα ήθελα να ρωτήσω:στις μεγάλες επιχειρήσεις με πολλα άτομα προσωπικό, που εύλογο είναι ότι δε θα υπάρχουν τα στοιχεία όλου του προσωπικού στο site, εμείς να θεωρίσουμε ότι άμα έχει ένα οργανόγραμμα, ή άμα μας λέει τουλάχιστον ποιοι είναι στις διοικητικές θέσεις, το site περιέχει στοιχεία προσωπικού? Γιατι εκει η κλίμακα είναι ένα ναι ή ένα όχι.

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Προς 5040151

Για να γνωρίζεις το αποτέλεσμα της επικοινωνίας σου με την επιχείρηση (αν απάντησε και επέστρεψε συμπληρωμένο το ερωτηματόγιο) πρέπει να σου το επιστρέψει (στο δικό σου email ή fax). Στην περίπτωση που σου ζητήσει fax για να απαντήσει και εσύ δεν έχεις βάλε του εργαστηρίου (2108223802) φρόντισε όμως να ελέγχεις τις ανακοινώσεις που θα βγάζω σε blog και eClass για να δεις αν απάντησε. Κι όταν απαντήσει έλα στο εργαστήριο να το πάρεις. Για διευκρινήσεις βάλε τα δικά σου στοιχεία (τηλέφωνο) και σε περίπτωση που δεν μπορείς να καλύψεις τις απορίες παράπεμψε σε μένα.

Προς Άρτεμη (5050022)

Μπράβο, κάνεις πολύ καλή δουλειά.

Προς 5050065

Όχι όσον αφορά ατομικά του στοιχεία. Διερευνείστε όμως τα υπόλοιπα (διαδικασίες διανομής φαξ, κλπ. πολιτική απάντησης ερωτηματολογίων, κλπ.).

Προς 5050030

Εφόσον θα σας απαντήσουν σίγουρα προσεγγίστε τες. Εάν συμπέσετε με συνάδελφο σας, θα το μετρήσω και σε κείνον εφόσον μου αναφέρει τη συγκεκριμένη εταιρεία, για να του αντισταθμίσω την απώλεια.

Προς Ευαγγελία (5050126)

Ναι, αρκεί οι επιχειρήσεις να είναι μεγάλες (να έχουν άνω των 30 ατόμων προσωπικό).

Προς ανώνυμος (?)

Ναι, αν κάνει αναφορές στο προσωπικό (οργανόγραμμα, υψηλού επιπέδου διοικητικά στελέχη, κλπ.).

Ανώνυμος είπε...

5030047
Στο τέλος περνάμε όλα τα αποτελέσματα στο internet ή σας τα παραδίδουμε και εγγράφως?

Ανώνυμος είπε...

5050123
Γεια σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι συμπληρώνουμε στο ερωτηματολόγιο σε περίπτωση που η εταιρία είναι παράρτημα πολυεθνικής και έχει site αλλά αυτό αφορά μόνο το διεθνή οργανισμό ενώ δεν υπάρχει κάποια σελίδα για το ελληνικό παράρτημα. Θεωρούμε ότι έχει ιστοσελίδα ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να ρωτησω ποιο απο τα δυο ερωτηματολογια (yes, no )στελνουμε σε επιχειρησεις που εχουν site υπο κατασκευη.

Ανώνυμος είπε...

5020159 Αργύρης
Από την εμπειρία σας, είναι προτιμότερο η πρώτη επικοινωνία με την επιχείρηση να είναι με mail ή δια τηλεφώνου;΄Γιατί οι πρώτες απόπειρες επικοινωνίας με mail δεν βλέπω να καρποφορούν και ιδιαίτερα(τουλάχιστον για την ώρα και για τις πρώτες επιχειρήσεις)..

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Προς 5030047

Όλα τα ερωτηματολόγια που θα συγκεντρώσετε θα τα υποβάλλετε ηλεκτρονικά σε διευθύνσεις (links)που σύντομα θα ανακοινώσω στο blog. Επίσης όλες τις απαντήσεις από επιχείρήσεις που έχετε στα χέρια σας θα τις βάλλετε σε φάκελο τον οποίο θα φέρετε στο γραφείο. ΠΡΟΣΟΧΗ, με την βοήθεια του φακέλου αυτού, θα αξιολογήσω την εργασία σας.

Προς 5030047, Εύα

Μιλήστε τηλεφωνικά με την επιχείρηση ρωτείστε την αν έχει site και στείλτε ότι θεωρεί η επιχείρηση ότι ισχύει. Εσείς την άποψη σας για το site της εκφράστε την στο ερωτηματολόγιο του φοιτητή που θα συμπληρώσετε.

Προς Αργύρη (5020159)

Καλύτερη είναι η τηλεφωνική επαφή, λόγω της αμεσότητας που προσφέρει.

Ανώνυμος είπε...

ερωτηση γενικα για οποιον ξερει: εαν μια επιχειρηση δεν εχει υπευθυνο δημοσιων σχεσεων η επικοινωνιας και μας το συμπληρωσει καποιος υπευθυνος πληροφορικης, στο ερωτηματολογιο το κομματι που λεει αποκλειστικα για τον υπευθυνο δημοσιων σχεσεν, το αφηνει κενο? 5040151

Ανώνυμος είπε...

m5050149
Γεια σας. Τις απαντήσεις από επιχείρήσεις που θα φέρουμε στο γραφείο σας θα μπορώ να τις στείλω ταχυδρομικά? θα είμαι εκτός Ελλάδας

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Προς 5040151

Ναι.

Προς 5050149

Ναι. Επίσης μπορείτε να το στείλετε με κάποιο συνάδελφο σας.

Ανώνυμος είπε...

m-5050108
Η εταιρία Shelman έχει ένα κεντρικό πληροφορικό σύστημα(SAAB) το οποίο περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα πληροφοριακά συστήματα. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει το σύστημα MIS που υποστηρίζει την χρηματοοικονομική λειτουργία της επιχείρισης, την Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και τις πωλήσεις της. Επίσης περιλαμβάνει το σύστημα DSS που συμβάλλει στην χρηματοοικονομική λειτουργία και στην παραγωγή της εταιρίας. Επιπλέον εσωκλείει το DTS που εξυπηρετεί το λογιστήριο. Τέλος περιλαμβάνει το σύστημα TPS που συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του λογιστηρίου και στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

nek είπε...

γεια σας.
αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με τη συλλογη στοιχειων απο τους gatekeepers...

η με συνδεουν απευθειας με το αρμοδιο στελεχος η με το που τους λεω οτι θα ηθελα να κανω και σ'αυτους καποιες ερωτησεις μου απαντουν οτι δεν προλαβαινουν λογω φορτου εργασιας/ επειδη ειναι τηλεφωνικο κεντρο και πεφτουν πολλες γραμμες κτλ.

εν τελει το μονο στοιχειο που μπορω να συμπληρωσω στις περισσοτερες των περιπτωσεων ειναι το φυλο :P

να αρχισω να επιμενω?
δημιουργει σημαντικο προβλημα στην ερευνα αν λειπουν τα συγκεκριμενα στοιχεια?

Ανώνυμος είπε...

5050126-Evaggelia Fourli
Έχω κι εγώ την ίδια απορία με το συνάδελφο.Αισθάνομαι ότι κάνω αγώνα δρόμου... Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω αν περιλαμβάνονται στις λίστες οι εξής επιχειρήσεις: Καψής Ξενοδοχειακές μονάδες, Βούλγαρης, Εφημερίδα Πατρίς,Μαρις -Ξενοδοχειακές Μονάδες.Στο τελευταίο έχω λάβει ήδη συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο.

Ανώνυμος είπε...

5050126
Επίσης ΚΤΕΛ Κρήτης και επιχειρήσεις ΖΕΥΣ. Περιλαμβάνεται καμμιά από αυτές στη λίστα άλλων παιδιών;

Ανώνυμος είπε...

5050056-Λουκρέζη Νάγια(Παναγιώτα)
Καλημέρα,
Θα ήθελα να επισημάνω και εγώ με τη σειρά μου ότι το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεται ο χρήστης nek είναι όντως πολύ έντονο.
Τι θα μας προτείνατε;

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Προς nek

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσπαθείτε να πάρετε τις σχετικές πληροφορίες από τους gatekeepers. Eάν δεν μπορέσετε να πάρετε τις πληροφορίες αυτές αφήστε τα αντίστοιχα πεδία κενά. Όμως δεν ζητώ να γινόσαστε φορτικοί. Βασική επιδίωξη είναι, να συλλέξετε απαντημένα από τις επιχειρήσεις ερωτηματολόγια.

Προς Evaggelia (5050126)

Γνωρίζω την πίεση που νοιώθετε όλοι σας. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα μας ανταμοίψουν. Όσον αφορά τις εταιρείες που αναφέρεις μπορείς να απευθυνθείς.

Προς 5050126

Ομοίως στις εταιρείες που αναφέρεις μπορείς να απευθυνθείς.

Προς Νάγια (5050056)

Όμοίως, ότι απάντησα στον nek.

Ανώνυμος είπε...

5050126-Ευαγγελία Φουρλή
είχακαλέσει στην Εμποροβιοτέξ, είχα μιλήσει με τον κ.Λεπενιώτη και μου είχε πει ότι θα μου το συμπληρώσει το αρμόδιο στέλεχος. Σήμερα κάλεσα πάλι για επιβεβαιωση και μου είπαν από το λογιστήριο ότι το συμπλήρωσαν και θα σας το αποστείλουν με fax. Απ'ότι κατάλαβα εκείνοιεκτελούν και καθήκοντα Δ.Σ. και απλά δε συμπλήρωσαν το ερωτημ,ατολόγιο. Εγώ στο student questionnaire τι να βάλω στο ερώτημα Β2;

Ανώνυμος είπε...

5050126-Ευαγγελία Φουρλή
Θέλω να μου εξηγήσετε κάτι στο S.Q. Στην ερώτηση Β4 στις 3 πρώτες ερωτήσεις αναφέρεστε σε κάποιον από τους υπευθύνους που αναφέρετε στην ερώτηση Β2. Αν δε το έχει συμπληρώσει κάποιος από αυτούς, στις υπόλοιπες ερωτήσεις του Β4 συμπληρώνουμε βάσει αυτού που συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο; (π.χ.Υπεύθυνος σε Λογιστήριο);

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΣΙΤΗ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ m5050097
Η επιχείρηση με κωδικό 259 SANOFI SYNTHELABO με ενημέρωσε πως έχει αποστείλλει το ερωτηματολόγιο με fax στο Εργαστήριο Πολυμέσων υπ'όψιν του δικού σας ονόματος. Μπορείτε να με ενημερώσετε αν έχει έρθει το fax? Έχετε φτιάξει κάποια σελίδα στην οποία θα μποορούμε να δούμε από ποιές εταιρείες έχει έρθει fax στο Εργαστήρι Πολυμέσων?

Ανώνυμος είπε...

5050126-Ευαγγελία Φουρλή
Τα κτελ κρήτης που είναι ιδιωτική επιχείρηση μπορούν να συμπεριληφθούν στο δείγμα;

Ανώνυμος είπε...

koliou Alexandra-5030047
Έχω συνεννοηθεί με την εταιρεία novartis ,την οποία δεν είχα στο δείγμα μου.φαντάζομαι δεν υπάρχει καποιο πρόβλημα.και περιμένω και απο άλλες 2, 8α σας ενημερώσε για τις ακριβείς ονομασίες τους.

Ανώνυμος είπε...

xwcel5030024
Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου δώσετε κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με κάποιες ερωτήσεις για την αξιολόγηση των sites.
1) Τι σημαίνει διαθέτει πολιτική περιεχομένου?
2)Τι εννοείτε όταν λέτε μερικές φορές δεν λειτουργεί απροσδόκητα?
3)Πώς θα ξέρω αν έχει σύνδεσμο από άλλο site?
4)Παρέχει γρήγορα απόκριση σε ερωτήματα των πελατών?Εννοείτε αν απαντά άμεσα σε e-mails?
Τέλος αν η εταιρεία αναφέρει ότι έχει πιστοποίηση ISO θεωρείται ως βράβευση αυτό?

Ανώνυμος είπε...

5050033

Exo prosbash stis etairies "mercedes giannitsas","toyota giannitsas"
kai "rilken".
Tha ithela na me enhmerosete ean yparxoun se lista kapoiou allou sumfoithth mou,an dld mporoun na sumperilhthoun sta 5 erothmatologia pou prepei na paradosw...
euxaristo

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Προς Ευαγγελία (5050126)

Το 4.1. Στέλεχος υπεύθυνο για την επικοινωνία. Στο Β.4. αναφέρεσε στο στέλεχος που τελικά το συμπλήρωσε (μπορεί να είναι στο λογιστήριο όταν όμως του ανατίθεται να απαντήσει πρακτικά εκπροσωπεί την επιχείρηση).
Τέλος αν τα ΚΤΕΛ της Κρήτης είναι μεγάλη επιχείρηση (έχει πάνω από 20 εργαζόμενους) μπορείς να την συμπεριλάβεις.

Προς Πατρίτσια (5050097)

Την Δευτέρα θα βγει ανακοίνωση με τις επιχειρήσεις που έχουν στείλει φαξ στο eClass.

Προς Αλεξάνδρα (5030047)

Ο.Κ.

Προς xwcel (5030024)

1. Πολιτική περιεχομένου (αν υπάρχει) είναι οι δηλώσεις που αφορούν την ιδιοκτησία της προσφερόμενης στο site πληροφόρησης (about copyright) και την προστασία της εταιρείας από πιθανή κακή χρήση της.
2. Το να μπήκες σε κάποια σελίδα και αυτή να μην λειτουργεί χωρίς καταλαβαίνεις το γιατί.
3. Συνήθως αν υπάρχει λίστα συνδέσμων προς άλλους δικτυακούς τόπους και εκείνοι σε ανταπόδωση παραπέμπουν στο site της εταιρείας.
4. Ναι.
5. Όχι. Το ISO είναι πιστοποιητικό αξιοπιστίας.

Προς 5050033

Μπορείς να απευθυνθείς στις εταιρείες που αναφέρεις και να συμπεριλάβεις τις απαντήσεις τους στα ερωτηματολόγια που θα συγκεντρώσεις.

Ανώνυμος είπε...

5050111-Ελένη
γειά σας...
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να συμπεριλάβω στην ερευνα μου τις επιχειρήσεις:¨"Κ&Α ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ", "Ν. ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ ΑΕ", "ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΑΚΗΣ".
Και οι τρεις επιχειρησεις απασχολούν περισσότερα απο 20 άτομα και είναι διατεθειμένες να συμμετέχουν στην έρευνα.
Ευχαριστώ!

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Προς Ελένη (5050111)

Ναι, μπορείς να τις συμπεριλάβεις.

Επίσης θέλω να τονίσω (και αυτό αφορά όλους) ότι ανεξάρτητα από τις εταιρείες που έχετε προσθέσει μην εγκαταλείπετε τις εταιρείες της λίστας που έχετε παραλάβει. Προσπαθείστε να πάρετε ερωτηματολόγιο από όλες.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΑΦΡΟΔΙΤΗ M5050033

ΕΣΤΕΙΛΑ E-MAIL ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Προς Αφροδίτη (5050033)

Ναι. Εφόσον μας απάντησε το συγκεκριμένο στέλεχος, αυτό εκπροσωπεί την επιχείρηση.

Ανώνυμος είπε...

5050099
επικοινώνησα με κάποιες εταιρίες οι οποίες δε διαθέτουν ξεχωριστά τμήματα ( πχ μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων)και άρα υπεύθυνοι για την εικόνα της επιχείρησης είναι οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες τους που έχουν αναλάβει πολλαπλούς ρόλους. Στο ερωτηματολόγιο φοιτητή στην ερώτηση για το ποιό στέλεχος μας απάντησε πώς μπορούμε να δηλώσουμε αυτή την εναλλακτική;

Ανώνυμος είπε...

5030047
ean to atomo pou to sumplhrwsei einai upeu8unos mhxanorganwshs h ypeu8unos entupou ulikou ti
8ewreitai? gt autos tou entupou ulikou gia paradeigma den sumplhrwse tis teleutaies selides pou einai mono gia to stelexos epikoinwnias, alla me auton me sunedesan otan tous exhghsa poios 8elw na sumplhrwsei to erwthmatologio. opote egw ti na valw?

Ανώνυμος είπε...

5050033
Εχω πρόσβαση στην εταιρία "Ε.Μ.Υ.ΚΑ Α.Ε" η οποία δεν είναι στην λίστα που έχω δεχτεί μπορώ να την χρησιμοποιήσω?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Unknown είπε...

5050168

Καλησπέρα,

ήθελα να ρωτήσω καταρχήν αν η εταιρία Bits n Bytes είναι στη λίστα κάποιου συμφοιτητή ή θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω γιατί έχω πρόσβαση.

Επίσης, δύο εταιρίες από τη λίστα μου, δεν υφίστανται πια, με τη μεν Essence [κωδ. 2044](κάποιο studio αισθητικής φαίνεται να ήταν) δεν μπορώ να έχω καμιά επικοινωνία, τα τηλ. δεν ισχύουν κτλ, με την δε Eurest - Πλατής [κωδ. 2045] επικοινώνησα και με ενημέρωσαν οτι η εταιρία "δεν υπάρχει πια". Απλά τις αγνοώ ή πρέπει να αναλάβω 2 extra?

Ευχαριστώ πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω
1)σχετικά με το ερωτηματολόγιο φοιτητή:
α) Στη σελίδα 2, στο about product/services σε τι διαφέρουν οι ερωτήσεις 1,2,3,4. θα μπορούσατε να δώσετε κάποιο παράδειγμα?
β) Στην ενότητα Ε:
-το αν το site ανήκει σε εταιρία της αγοράς με φήμη, απαντάται καθαρά από προσωπική μας εμπειρία και κρίση?
- για το να διαπιστώσουμε αν παρέχει γρήγορη απόκριση σε ερωτήματα πελατών και αν στέλνει email για επιβεβαίωση κάθε συναλλαγής τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε?
- τι εννοείτε με το ότι ότι μπορεί να προσφέρει προηγούμενο περιεχόμενο?

2)Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω εάν παρόλο που ζητήσουμε από τον gatekeeper υπεύθυνο επικοινωνίας μας συνδέει με υπεύθυνο οικονομικού ή λογιστηρίου, εμείς στέλνουμε σε αυτόν το ερωτηματολόγιο θεωρώντας ότι εκπροσωπεί την επιχείρηση?

3)το τηλέφωνο μιας εταιρίας μου βουίζε σε όλες τις προσπάθειες που έκανα,σε διαφορετικές μέρες, όπως και ένα δεύτερο τηλέφωνό της που βρήκα στο ίντερνετ. Τι να κάνω?

Σας ευχαριστώ, 5040063

nek είπε...

γεια σας.
θα μπορουσα να συμπεριλαβω στην ερευνα τις επιχειρησεις "SCODA ΝΤΑΝΟΣ Α.Ε" και "EUROBANK" ?

τον ΟΤΕ η/και την COSMOTE?

Ανώνυμος είπε...

5050083 gianna
ήθελα να πω στον συνάδελφό μου nek ότι έχω αποστείλει ήδη ερωτηματολόγιο στην eurobank και έχω μιλησει με την διευθύντρια ΜΚΤ.
κατά δεύτερον ήθελα να σας ρωτήσω τι μπορούμε να κάνουμε στην περίπτωση που από την αρχή οι gatekeeperς μας λένε ότι δεν θα απαν΄τησουν σε τίποτα και δεν ασχολείται κανένας και δεν τουσ ενδιαφέρει τίποτα!!
έχω ήδη 3 τέτοιεσ περιπτώσεις!
τέλος ήθελα να σασ ρωτήσω αν μπορώ να συμπεριλάβω στην λίστα μου την εταιρία SOFFAX HELLAS
η οποία έχει ιστότοπο,εχει λειτουργικέσ μονάδεσ τησ διεθνώς,θεωρείται μεγάλη εισαγωγική επίπλου στην Ελλάδα όμωσ τα στελέχη τησ ειναι στην χώρα μασ ειναι λιγότερα απο 10.εχω ήδη λάβει το ερωτηματολόγια παραταύτα...

Ανώνυμος είπε...

5050083
ennoousa oti exw lavei ervtimatolgio apo tin soffax hellas.

Ανώνυμος είπε...

Kαλησπερα
θα ηθελα να μαθω αν ειναι αποδεκτο ερωτηματο λογιο συμπληρωμενο απο υπευθυμο κεντρου διασκεδασεως με τουλαχιστον 20 εργαζομενους, που μαλιστα διαθετει ιστοσελιδα, διοτι εχω προσβαση σε αυτο.
Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

5050053
Να πω και εγω στον συνάδελφο nek οτι έχω λάβει ήδη ερωτηματολόγιο από τον ΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

4030146
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς στον κατάλογο των εταριών του την Deagostini.

Ανώνυμος είπε...

5040064
Θα ήθελα να ρωτήσω αν για τις εταιρείες που εχουμε βρει μόνοι μας θέλετε να συμπληρώσουμε και το ερωτηματολόγιο φοιτητή. Επίσης θα σας ενδιέφερε ερωτηματολόγιο από το MEGA και την MARFIN;

Ανώνυμος είπε...

5040064
Συγνώμη έστειλα και πριν.
Όταν λέω το ερωτηματολόγο φοιτητή εννοώ αν στις επιχειρήσεις που έχουμε προσεγγίσει εμείς χρειάζονται και τα στοιχεία του gatekeeeper.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

5030075
Στην λίστα που μου έχετε δώσει περιλαμβάνεται η επιχείρηση ΑΒ Βασιλόπουλος. Επικοινώνησα με τη συγκεκριμένη, πήρα τα στοιχεία του gate keeper κ στην συνέχεια μίλησα κ με την υπεύθυνη της επικοινωνίας. Όμως με ενημέρωσε ότι έχει ήδη απαντήσει στην έρευνα.Τυχαία διαπίστωσα ότι μια φίλη μου είχε επικοινωνήσει με την ΑΒ, αλλά την είχε κ αυτή στην δική της λίστα. Θα μετρήσει κ για μένα?
Έχει ξαναγίνει παρόμοια ερώτηση.
Απλά τώρα υπάρχει αυτή η ιδιαιtερότητα κ σας ρωτάω!

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Κ. Ευαγγελάτε

θα ήθελα να ρωτήσω επίσης τι πρέπει να συμπληρώσω στα στοιχεία του gatekeeper όταν μιλάω κατευθείαν με τον υπεύθυνο της επικοινωνίας. Να το αφήσω κενό ή τα επαναλάβω τα ίδια στοιχεία?

Ανώνυμος είπε...

5050065 - Αθηνά Μουντζούρη
Γεια σας. Έχω επικοινωνήσει με μια εταιρία στην οποία έστειλα το ερωτηματολόγιο με fax. Η εταιρεία είναι η 691 ΙΜΑΚΟ ΜΕDIA. θα μπορέσετε να με ενημερώσετε όταν απαντήσει η συγκεκριμένη εταιρία στο fax του εργαστηρίου?

lefteris είπε...

5050034 Καραγιαννόπουλος Ελευθέριος
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτίσω το εξής. Σε ορισμένα ερωτηματολόγια δεν είχα αλλάξει τα κόκκινα γράμματα και τα έστειλα όπως ήταν. Τι γίνεται τώρα? Αν φτάσουν σε εσάς υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Πως θα μάθω αν έφτασαν και πως εσεις θα καταλάβετε αν είναι για εμένα? Ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας.

andritalap είπε...

Μολις προσεξα ότι η συναδελφος Αλεξανδρα Κολιου (5030047) εχει μιλησει με την εταιρία ''Novartis'' και ο κύριος Ευαγγελατος έδωσε το οκ....Απλα να σας ενημερωσω οτι η ''Novartis'' είναι στην λίστα μου. Και μαλιστα θα μιλησω μαζι τους αυριο. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση??

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

5050099: Θεώρησε ότι οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι ΔΣ.

5030047: ΣΤΕΛΕΧΟΣ υπεύθυνο για WEB SITE.

5050033: Στείλε ερωτηματολόγιο.

5050168: Στείλε ερωτηματολόγιο σε Bits n Bytes. Τις 2 εταιρείες που δεν μπορείς να βρεις αγνόησε τες.

5040063: (1) Δεν κατανοώ ακριβώς το ερώτημα στείλτε μου διευκρινιστικό email. (2) Ναι (3) Αγνοείστε την.

nek: H SCODA ΝΤΑΝΟΣ δεν υπάρχει στις λίστες συναδέλφων σου, όμως οι EUROBANK, ΟΤΕ και COSMOTE υπάρχουν.

5050083: Άφησε τα πεδία για τους gatekeepers κενά. ΟΚ με SOFFAX HELLAS.

5030089: Στείλε ερωτηματολόγιο.

4030146: H Deagostini δεν υπάρχει στις λίστες συναδέλφων σου.

5040064: Ναι, για κάθε εταιρεία που προσθέτεις πρέπει να στείλεις και student_Quest, αν δεν έχεις στοιχεία gatekeepers (και δεν μπορείς να τα βρεις εκ των υστέρων) άφησε τα κενά. Φυσικά και μας ενδιαφέρουν ερωτηματολόγια από τις εταιρείες που αναφέρεις αλλά τo MEGA υπάρχει ως ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (νομίζω) καθώς και η MARFIN.

5030075: Ναι θα μετρήσει. Φρόντισε να το αναφέρεις στο φάκελο που θα υποβάλλεις. Όσο για τα στοιχεία των gatekeeper αν δεν μπορείτε να βρεις άφησε τα κενά.

5050065: Τα φαξ που έρχονται στο Εργαστήριο ανακοινώνονται στο eClass. Επίσης μπορείς να περάσεις να δεις το σχετικό φάκελο στο Εργαστήριο (Δεριγνύ 12, 4ος όροφος) καθημερινά 11:00 με 17:00.

5050034: Ισχύει ότι και ανωτέρω.

andritalap: Έδωσα άδεια να προσεγγίσει την εταιρεία θεωρώντας ότι έχει άμεση πρόσβαση. Στείλε μου email να με ενημερώσεις για την εξέλιξη.

andritalap είπε...

Θα ήθελα επίσης να γνωρίζω αν κάποιος συνάδελφος έχει το φροντιστήριο Ευρωορίζων. Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

5050158
Θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί πρέπαι να υποβάλλουμε τα ερωτηματολόγια στο internet με αυτό τον τρόπο.
Δεν θα ήταν προτιμότερο να τα στείλουμε σε word? ετσι θα μας πάρει πολύ χρόνο΄και να μην ξεχάσουμε ότι τα ερωτηματολόγια θα είναι 20-25 το λιγότερο.

Ανώνυμος είπε...

5040017
Γεια σας...
Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:

1)μία εταιρία μου είπε ότι το site είναι μόνο ξένο και ελληνικό δεν υπάρχει κ αυτοί δεν έχουν καμία επαφή, αν όμως το επιθυμώ να τους στείλω το ερωτηματολόγιο, τι να κάνω;

2)άλλη εταιρία μου είπε ότι έχουν δώσει τη διαχείριση του site σε άλλη εταιρία κ αυτοί δεν ασχολούνται με αυτό καθόλου

3)δύο εταιρείες μου το έκλεισαν, με την δικαιολογία ότι πνίγονται στη δουλειά, πριν προλάβω να τους πω τι 8έλω, να κάνω την αξιολόγηση κανονικά;

4)άλλη εταιρία μου είπε ότι δεν υπάρχουν τέτοια στελέχη αλλά μόνο ένας λογιστής και αν θέλω να το στείλω σε αυτόν, και τέλος

5)και άλλη εταιρεία μου είπε αν θέλω να το στείλω στο λογιστήριο, τι να κάνω;

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας!Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το ερωτηματολόγιο φοιτητή.
1.Στην ερώτηση Β2 που πρέπει να καθορίσουμε το υπεύθυνο στέλεχος για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, αν το συμπλήρωσε ο οικονομικός διευθυντής τότε ποια από τισ 3 επιλογές(στελεχος υπέυθυνο για επικοινωνία, για μάρκετινγκ η για εβ σιτε) πρέπει να βάλουμε?

2.Στην ερώτηση Β4 με την λέξη υπεύθυνος εννοείται αυτόν που συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο(που μπορεί να ήταν ο οικονομικός διευθυντής για παράδειγμα)? Ή εννοείται μόνο τον υπεύθνο επικοινωνίας?Διότι αν δεν υπήρχε τέτοιος, τότε δεν μπορούμε να απαντήσουμε και τις υπόλοιπες υπο-ερωτήσεις του Β4.

3.Στην ενότητα Γ2 στο about products/services τί εννοείτε με το "ενημέρωση προϊόντων"?

4.Στην ενότητα Γ2 πάλι, στο about web site II τί εννοείτε με το "νομικά στοιχεία- όροι εχεμύθειας και όροι χρήσης"?

5.Στην ενότητα Ε τι εννοείτε λέγοντας "ο δικτυακός τόπος μπορεί να προσφέρει προηγούμενο περιεχόμενο"?(ερώτηση 2.1-στοιχεία κλίμακας ευκολίας χρήσης)

6. Και πάλι στην ενότητα Ε-3 στοιχεία κλίμακας εμπειρίας, στην ερώτηση 2. δεν καταλαβαίνω τί σημαίνει "ο δικτυακός τόπος περιλαμβάνει διαπιστευτήρια των άρθρων που περιέχει".

Ξέρω ότι σας βομβάρδισα με ερωτήσεις αλλά εφόσον φτάνει στο τέλος η εργασία και αρχίζουμε να συμπληρώνουμε τα ερωτηματολόγια φοιτητή, χρειάζομαι τισ διευκρινίσεις σας για να συνεχίσω!Νομίζω πως και άλλοι συμφοιτητές μου θα έχουν παρόμοιες απορίες.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!Καλό απόγευμα!
5050035- Καρακάση Μυρτώ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
5050033

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΞ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

m5050087

Έχω μία ερώτηση παρόμοια με αυτή του 5040017,με την μόνη διαφορά ότι πρόλαβα να τους πω περί τίνος πρόκειται και μέτα μου είπαν ότι δεν προλαβαίνουν και το έκλεισαν.Σε αυτή την περίπτωση οφείλω να ξαναπροσπαθήσω ή συμπληρώνω το sq μόνο-και σ'αυτό ότι μπορώ?

Ανώνυμος είπε...

Πετσίτη Πατρίτσια m5050097
Κύριε Ευαγγελάτε, αντιμετωπίζω πρόβλημα με μια εταιρεία. Επικοινωνώντας με ένα στέλεχός της ενημερώθηκα πως εκείνη διαθέτει website, παρόλο που αναζητώντας τη διεύθυνση στο google δεν τη βρήκα, και έτσι τους απέστειλλα το yes ερωτηματολόγιο. Ωστόσο, διαπίστωσα πως ελληνικό site δεν υπάρχει αφού η ελληνική σελίδα που μου έδωσαν δεν υφίσταται. Υπάρχει η ξένη σελίδα (τελείώνει σε com κα είναι μόνο στα αγγλικά)ενώ παρόλο που έψαξα σε εκείνη, δεν βρήκα κάποιο link που να οδηγεί σε ελληνική σελίδα. Τί να κάνω? Να αξιολογήσω την ξένη?
Και κάτι ακόμη: Το γεγονός ότι τα SQs έχουν ερώτηση που αφορά το αν μας έχει αποσταλλεί από την εταιρεία συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο μας αναγκάζει να ανεβάσουμε στις φόρμες στο blog τα ερωτηματολόγιά μας όλοι την τελευταία ημέρα, με την ελπίδα ότι θα μας σταλλεί έστω και τελευταία στιγμή ένα συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο. Εντούτοις, αυτό ενδέχεται να προκαλέσει συμφόρηση στο σύστημα. Υπάρχει κίνδυνος να πέσει το σύστημα? Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά έχει συμβεί να προσπαθούμε να ανεβάσουμε π.χ. εργασίες στο eclass και να πέσει η σελίδα επειδή τις ανεβάσαμε όλοι την τελευταία μέρα. Κινδυνευούμε από κάτι τέτοιο και αν ναι τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφευχθεί αυτό?

Ανώνυμος είπε...

m5030024
Θα ήθελα να μας εξηγήσετε τη διαφοροποίηση μεταξύ λίστας, ενημέρωσης, καταλόγου και χαρτοφυλακίου προιόντων. Έχει ξανατεθεί το ερώτημα και από άλλο άτομο,αλλά δε δώσατε απάντηση και ζητήσατε διευκρίνηση.Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

5040017
Εχω 2 εταιρίες τις οποίες καλώ από την αρχή της εργασίας και δεν απαντάει κανείς και άλλη μια που είναι κατελλειμένο συνέχεια, να μην ασχοληθώ καθόλου;ούτε με το sq;

Επίσης μια εταιρία όσες φορές και αν πήρα μου λέει ότι δεν υπάρχει κανείς εδώ αυτή τη στιγμή, να ξαναπάρω ή δεν έχει νόημα;

Ανώνυμος είπε...

m5050090
Έχω τα εξής προβλήματα:
1.Σε κάποιες επιχειρήσεις ,αν και μου δώσανε το αρμόδιο στέλεχος, αυτό μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για την έρευνα και ότι δε θέλει να απαντήσει στο ερωτηματολόγιο.Εγώ θα συμπληρώσω το sq για τις επιχ. αυτές?
2.Σε κάποιες επιχ τα τηλέφωνα μιλάνε συνέχεια ή βουίζουν και κανείς δεν απαντά.Να συνεχίσω να παίρνω?

Ανώνυμος είπε...

m5050111
γεια σας..
μπορώ να συμπεριλάβω στην έρευνα μου την επιχείρηση "Γ. Κωνσταντόπουλος επε ALCON"?
Θα έχω άμεση απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

5030010

Έχει κάποιος επικοινωνήσει ήδη με τις εταιρείες Αφοι Σαρακάκη, Γενική Αυτοκινήτων και Αγροτική Ασφαλιστική?

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Προς andritalap
Η Ευρωορίζων δεν υπάρχει στις λίστες.

Προς 5050158
Η διαχείριση των δεδομένων των ερωτηματολογίων γίνεται μέσω βάσης. Οι φόρμες στο internet στις οποίες σας παραπέμπω είναι η είσοδος στο σύστημα διαχείρισης, και έχει σχεδιαστεί να γίνει με αυτό τον τρόπο. Κατανοώ τον Ψ φόρτο που απαιτείται για την καταχώρηση τους, κατανοήστε όμως κι εσείς την αδυναμία μου να επωμιστώ φόρτο ίσον με Ψ x 157 (157 είναι τα άτομα που παρέλαβαν λίστες).

Προς 5040017
(1), (2), (4) & (5) Να στείλεις. Οι επιχειρήσεις προσδιορίζουν ποιος πρέπει να απαντήσει.
(3) Εφόσον με μια εταιρεία έχεις κάνεις επαφή, και έχεις βρει το site της και το έχεις αξιολογήσει συμπλήρωσε το Student_Questionnaire.

Προς 5050035
(1) Εάν συμπλήρωσε την ενότητα Ε υπεύθυνο επικοινωνίας. Εάν όχι υπεύθυνο για το web site.
(2) Αυτόν που συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο.
(3) Αν γίνεται ενημέρωση (με οποιονδήποτε τρόπο) για προϊόντα/υπηρεσίες.
(4) Νομικές πληροφορίες για τη μη δημοσιοποίηση πληροφοριών (εχεμύθεια) και τα όρια στη χρήση των πληροφοριών (όροι χρήσης) του web site.
(5) Πεπαλαιωμένο περιεχόμενο.
(6) Αναφορές στις πηγές των πληροφοριών του.

Προς 5050033
Πέρασε από το Εργαστήριο.

Προς 5050087
Πρώτα ξαναπροσπάθησε. Μετά αφού έχεις κάνει επαφή (έστω και απορριπτική) συμπλήρωσε ερωτηματολόγιο φοιτητή.

Προς 5050097
Αξιολόγησε την αγγλική.
Στο ζήτημα της καταχώρησης. Άφησε για το τέλος τα ερωτηματολόγια που δεν σου έχουν απαντήσει αλλά περιμένεις απάντηση. Θα δω τι μπορεί να γίνει με τον server και το φόρτο της κίνησης που θα δεχτεί. Πάντως πέρσι λειτούργησε καλά.

Προς 5030024
Η λίστα προϊόντων/υπηρεσιών είναι ένας πίνακας στον οποίον απεικονίζονται όλα τα προϊόντα/υπηερσίες μαζί με μια σειρά άλλες πληροφορίες όπως κωδικούς, τιμές, κλπ.
Η ενημέρωση είναι το να γίνεται ενημέρωση με οποιονδήποτε τρόπο (δομημένο ή αδόμητο) για προϊόντα/υπηρεσίες.
Ο κατάλογος είναι η οργάνωση των πληροφοριών που αφορούν όλα προϊόντα/υπηρεσίες στο ηλεκτρονικό αντίστοιχο μιας μπροσούρας (π.χ. μια σελίδα ανά προϊόν/υπηρεσία στην οποία υπάρχει σχετικό κείμενο, φωτο, χαρακτηριστικά, κλπ.).
Το χαρτοφυλάκιο είναι η οργάνωση των πληροφοριών που αφορούν τις κατηγορίες προϊόντων/υπηρεσιών στο ηλεκτρονικό αντίστοιχο μιας μπροσούρας (π.χ. μια σελίδα ανά κατηγορία προϊόντος/υπηρεσίας στην οποία υπάρχει σχετικό κείμενο, φωτο, χαρακτηριστικά, κλπ.).

Προς 5040017
Εφόσον με μια εταιρεία δεν έχεις κάνεις επαφή, και δεν έχεις βρει το site της να το αξιολογήσεις μην συμπληρώνεις Student_Questionnaire.
Για το αν θα επιμείνεις η εκτίμηση είναι δική σου. Από την επαφή που είχες αξιολόγησε αν έχεις νόημα να ξαναπροσπαθήσεις.

Προς 5050090
Εφόσον με μια εταιρεία έχεις κάνεις επαφή, και έχεις βρει το site της και το έχεις αξιολογήσει συμπλήρωσε το Student_Questionnaire.
Εσύ θα εκτιμήσεις το πόσο πρέπει να επιμείνεις ώστε να επιτύχεις επαφή.

Προς 5050111
Ναι, αρκεί να είναι μεγάλη επιχείρηση.

Προς 5030010
Έχω ήδη απαντήσει σε email.

Ανώνυμος είπε...

5050150

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ FCB/ΓΝΩΜΗ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Προς 5050150

Η FCB/ΓΝΩΜΗ υπάρχει σε λίστα συναδέλφου σου.

Ανώνυμος είπε...

προς 5030010
έχω ήδη επικοινωνήσει με τη Γενική Αυτοκινήτων αλλά δεν έχω λάβει ερωτηματολόγιο.Μπορείς σε παρακαλώ αν σου απαντήσουν να με ενημερώσεις για να το συμπεριλάβω και εγώ στα απαντημένα?ευχαριστώ
5050099

Ανώνυμος είπε...

Έχω καλέσει 5 φορές μια εταιρεία, έχω λάβει τα στοιχεία από τον gatekeeper (αν και όχι όλα) αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να στείλω το ερωτηματολόγιο, ούτε να μάθω ποιος είναι υπεύθυνος για τη συμπλήρωση..πρέπει να καταχωρήσω student questionaire και αν ναι τι θα πρέπει να συμπληρώσω; Μόνο τα στοιχεία του gatekeeper;

Ανώνυμος είπε...

5050087

Κυκλοφόρησε σήμερα η φήμη ότι θα δοθεί παράταση στην παράδοση της εργασίας για μετά τα χριστούγεννα!Όμως,επειδή δεν είδα καμία σχετική ανάρτηση στο blog είπα να ρωτήσω ευθέως!Κάτι τέτοιο ισχύει ή είναι...ράδιο αρβίλα?!

Ανώνυμος είπε...

5050056-Λουκρέζη Νάγια
Να ρωτήσω κάτι;;
Έαν έχω επικοινωνήσει με κάποιον και μου απαντήσει άλλος,του οποίου έχω τη θέση όχι όμως τα στοιχεία,τι συμπληρώνω στο ST.Questionaire

Ανώνυμος είπε...

5050056-Λουκρέζη Νάγια
Σε ένα ερωτηματολόγιο που κατέθεσα on-line άφησα ασυμπλήρωτα κάποια στοιχεία που είχε αφήσει ασυμπλήρωτα αυτός που μου το έστειλε,τελικά κατάφερα να ξαναεπικοινωνήσω μαζί του κ μου είπε τα κενά.
Να το καταθέσω πάλι;

Ανώνυμος είπε...

m5050097
Από τη χθεσινή ημέρα (22/12) μέχρι και σήμερα (23/12) προσπαθώ επανειλλημένα να μπώ στις φόρμες συμπλήρωσης προκειμένου να περάσω κάποια ερωτηματολόγια και δεν μπορώ!!! Όλο αναγράφει πως η εμφάνιση της σελίδας δεν είναι δυνατή! Αυτό ισχυεί για τα links και των SQs και των συμπληρωμένων ερωτηματόλογίων! Σας παρακαλώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα, να το φροντίσετε. Καλές γιορτές.

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Προς Άρτεμη

Η παράδοση παρατάθηκε έως την Παρασκευή 18 Ιανουρίου. Εάν δεν κατορθώσεις τελικά να πάρεις απάντηση από την εταιρεία που αναφέρεις συμπλήρωσε Student_Questionnaire με τις πληροφορίες που έχεις.

Προς 5050087

Η φήμη είναι τελικά γεγονός!

Προς Νάγια

(α) Τα στοιχεία του ατόμου που σου δηλώθηκε ότι θα συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο.
(β) Ναι.

Προς 5050097

Υπάρχει τεχνικό πρόβλημα. Ελπίζω ότι από Δευτέρα θα λειτουργεί.

andritalap είπε...

Προς την συνάδελφο Koliou Alexandra (5030047)
Σχετικά με το θέμα που είχε δημιουργηθεί για την εταιρία Novartis η οποία ήταν στην δική μου λίστα έχω να ενημερώσω ότι έλαβα οριστική άρνηση να μου συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο άρα δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα εάν σου έχουν στείλει απαντημένο ερωτηματολόγιο.

lefteris είπε...

Καλημέρα. Έχω μια απορία σχετικά με το ερωτηματολόγιο φοιτητή. Θα παρακαλούσα είτε ο κ. Ευαγγελάτος είτε οποιοσδήποτε άλλος ξέρει αν μου απαντήσει το συντομότερο.. Στην ενότητα Β αν δεν μας έχουν περάσει σε κάποιον υπεύθυνο για να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο και έχουμε μιλήσει μόνο με κάποιον gatekeeper τότε προφανώς στοιχεία για να συμπληρώσουμε την ενότητα αυτή δεν έχουμε. Την αφήνουμε κενή ετσι? Και δεύτερον σε πολλές επιχειρήσεις μου είπαν να στειλω το ερωτηματολόγιο σε αυτούς χωρις να με συνδέουν άμεσα με καποιο υπεύθυβ=νο στέλεχος με την δικαιολογία πως θα το προωθούσαν αυτοί σε αυτό α΄φού ήταν απασχολημένο με αποτέλεσμα να μην έχω εγω΄επαφη με το στέλεχος. Κενο και σε αυτή την περίπτωση έτσι? Τέλος για επιχειρήσεις που μου απάντησαν χωρις να χω την δυνατότητα να επικοινωνήσω άμεσα με το υπεύθυνο στέλεχος άρα δεν έχω τα προσωπικά του στοιχεία ονομα κτλ, τότε τα αφηνω κενά αφού δεν έχω την δυνατότητα να επικοινωνήσω. Υπαρχει κάποιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ πολύ οποιονδήποτε πρόθυμο να απαντήσει....
Καλή χρονια και χρόνια πολλά!!!!!!!!

lefteris είπε...

Γειά σας και πάλι. Θα ήθελα να ρωτήσω ακόμα το εξής. Έχω την επιχείρηση Βιοκαρπετ στη λίστα μου αλλά κατά την επαφή μου μου είπαν πως έχουν συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο για άλλον συνάδελφο. Θέλω να ξέρω αν όντως ισχύει κατι τέτοιο γιατί αν δεν ισχύει εγώ θα πρέπει να συμπληρώσω ερωτηματολόγιο φοιτητή. Οπότε απαντήστε as soon as possible. Ευχαριστώ πολυ.

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Προς lefteris

Για όσες ερωτήσεις δεν έχεις πληροφορίες άφησε τες κενές.

Για την εταιρεία που σου είπαν πως έχουν απαντήσει στείλε ερωτηματολόγιο φοιτητή και σε περίπτωση που το παραλάβω θα το μετρήσω και σε σένα.

andritalap είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν έχετε ανανεώσει την fax list? Προσωπικά εγώ αλλά φαντάζομαι και πολύ συνάδελφοι θα περιμένουν κάποια fax για τα οποία δεν μπορούμε να ενημερωθούμε αν έχουν έρθει ή όχι, κ έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε τις τελευταίες διευθετήσεις με τις εταιρίες.

Ανώνυμος είπε...

5040064
Έχω την ίδια απορία με τον andritalap.Παρακαλώ ενημερώστε τη λίστα όσο το δυνατόν συντομότερα.